Anti Snurk Keelsprays

Anti Snurk Keelsprays

Een anti snurk keelspray brengt een laagje aan op de huig en achter in de keel, waardoor de vibraties sterk verminderen of zelfs verdwijnen. Er is een ruime keuze aan keelsprays tegen snurken. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest gebruikte en meest effectieve sprays.

Er zijn keelsprays die bij snurkers het snurkgeluid kunnen stoppen of aanzienlijk verminderen. Deze keelsprays werken direct en zijn makkelijk in gebruik. De substantie dient achter in de keel, op de tong en de huig gesproeid worden. Hierdoor wordt over de huig een dun laagje aangebracht. Dit gaat het vibreren tijdens de slaap tegen, waardoor het snurkgeluid voor een aantal uur verdwijnt of vermindert.

Een anti snurk keelspray kan zeer goed worden gebruikt in combinatie met andere medicijnen en hulpmiddelen. Een keelspray is meestal samengesteld uit natuurlijke oliƫn en vitaminen. Uit consumentenonderzoek blijkt dat een keelspray bij 9 van de 10 gebruikers het snurken stopt of sterk vermindert.

Als een verkoudheid de oorzaak van het snurken is, kunt u uiteraard ook een keelspray of andere middelen gebruiken om uw verkoudheid te lijf te gaan.


Anti Snurk Keelsprays, bekijk, vergelijk en bestel: